Slider

Dare2Be heeft van 2006 tot 2015 veel, heel veel, eenpitters, zzp’ers, ondernemers verder op weg geholpen. Na een sabbatical van vijf jaar gaan we weer verder, hieronder een greep uit wie jou voor is gegaan.

Buurttelevisie

Buurttelevisie Amsterdam was een wijkonderneming waar buurtbewoners filmpjes maken over de buurt. Buurttelevisie was sinds 2005 actief met uiteindelijk in 2012 een team van 25 redactieleden in Nieuw-West. In datzelfde jaar vond de uitbreiding naar Amsterdam West plaats.

Merk Strategie // Design huisstijl // Design printmateriaal // Website design en uitvoering // Advies en ondersteuning bij het implementatieproces van de merkstrategie // Social media workshops // Inregelen van het interne documenten proces [google cloud] //

Solarif

Solar Insurance & Finance (Solarif) is een internationaal werkend onafhankelijke assurantie adviseur gespecialiseerd in het verzekeren van zonne-energie installaties. Solarif verzekert zowel installaties op daken bij particulieren en bedrijven als professionele zonne-energie parken in Nederland en in het buitenland.

Merkbeleving // contentstrategie // contentmanagement

Imtech

Royal Imtech N.V. is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, automatisering en werktuigbouw. Biedt integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen voor complexe technische uitdagingen. En heeft ongeveer 23.000 medewerkers in zeven divisies.

Social media workshop

Apicius

Apicius: Midden in het Noord-Hollandse Bakkum ligt restaurant Apicius. Eigenaren zijn Thorvald en Gaylord de Winter die met hun restaurant Bakkum op de internationale culinaire kaart hebben gezet.

Merkstrategie