WAT ik DOE
Slider

Jou weer zichtbaar maken

Zodat je weer gevonden wordt, zodat je identiteit past bij je uitstraling. En dat doe ik op veel verschillende manieren maar altijd met het oog op jou en wat het beste bij je past.

Zeker onze generatie vrouwen vindt het lastig om zichzelf te promoten. Maar dat valt te leren en met de juiste hulp ben je er zo. Jezelf laten zien hoeft dus niet lastig te zijn en het is hartstikke belangrijk omdat iedereen dan direct weet wat ze aan je hebben en wat jij voor ze doen kan. Dat gaat niet als jij jezelf niet laat zien. 

Merkstrategie

Branding is er niet alleen voor grote ondernemingen. Ook jij wilt dat je website, je promotie en huisstijl uitstraalt wie jij bent zodat iedereen direct begrijpt wat ze aan jou hebben. Met de merkstrategie halen we jouw unieke kern naar boven en bepalen we wie jouw ideale klant is zodat je eindelijk door hen gevonden wordt.

Boost it

Heb je geen volledige merkstrategie nodig? Maar wel het gevoel dat het beter, spannender, leuker kan? Een vorm van APK, een boost om alles scherp te zetten.

Dan is de boost meer iets voor je; snel, concreet en met duidelijke adviezen waardoor je weer keihard op pad kan.

 

Concreet en bondig in vijf sessies een nieuwe uitstraling

Speciaal voor die drukke ‘doe het zelfster’ heb ik het coaching traject: positionering & branding'.

Met de gratis intake kijken we goed naar jouw behoefte en doelen. In het coachingstraject  Elke twee weken hebben we een sessie, live of met zoom, waarin we met een aantal oefening aan de slag gaan. In de tijd ertussen voer jij thuis opdrachten uit. Een DIY maar dan samen en met alle steun en adviezen die je op koers houden.

Advies- of brainstorm sessie

Je hebt misschien geen heel traject nodig, je hebt een bepaald punt waar het blijft haperen en precies daar zou je wel eens een sessie voor willen. Dit kan met een coachingsessie, brainstormsessie of een advies uur. 

 

MERKSTRATEGIE

€ 4850,-

Duur: 4 tot 6 weken

Ik doe het werk

Je ontvangt de merkstrategie als document

Inclusief de Brand Life Circle

 

COACHING TRAJECT BRANDING

€ 950,-

Duur: 2,5 maanden

5 sessies van 2 uur

Jij doet het meeste werk dmv oefeningen

Ik coach en adviseer jou

*meest gekozen

BRAND BOOST

€ 385,-

Duur: 2 weken

2 sessies van 2 uur

Samen sparren we en krijg je oefeningen

 

LOSSE SESSIE

€ 190,-

Duur: 2 uur

Ik help jou met je belangrijkste struikelblok dmv brainstormen of advies

 

Contentstrategie

Je merk moet naast je logo en website een gezicht krijgen. Content dus. Content voor je website maar ook voor de sociale media. Met de contentstrategie ga ik met jou een koers en een route uitstippelen zodat je jouw doelgroep ook echt raakt en aan je binden kan.

Boost it

Heb je geen volledige contentstrategie nodig? Maar wel het gevoel dat je content aangescherpt of verbeterd kan worden zodat je je doelgroep beter raken kan.

Dan is de Content boost meer iets voor je; snel, concreet en met duidelijke adviezen waardoor je weer snel aan de slag kunt.

 

Workshops & events

Ik geef ook diverse workshops, hou daarvoor de website en sociale media in de gaten (of schrijf je in voor de nieuwsbrief). 

Op dit moment worden er door de COVID19 geen workshops gegeven. 

De volgende workshops zijn beschikbaar: 

Positionering : Met een aantal oefeningen brengen we jouw kern naar buiten waardoor je een duidelijk merkbeeld, brand promise en merkboodschap creëert.

Content strategie en management: Je leert hoe je een strategie rond je content op kan bouwen en hoe je dit eenvoudig managen kan. Hierdoor kun je met minder moeite consequent content verspreiden die bij je past. 

Je doelgroep bepalen: Het woord zegt het al; het is een groep en dat communiceert niet lekker. We reduceren in de workshop die groep naar één persoon. Met een aantal leuke oefeningen gaan we steeds dieper zodat je aan het eind een persona hebt waar je al je communicatie aan richt.

Pitchen: Als je eenmaal weet hoe je jouw onderneming kort, inspirerend en enthousiast over kunt brengen sta je bij bijeenkomsten altijd vooraan om je verhaal te vertellen, moeiteloos. Ik leer je hoe je van een lang en stotterend verhaal tot je kern komt.

 BrainRock

Brainrock is een veilige speeltuin waar je ongeremd eindeloos kan brainstormen en fantaseren met 3 ondernemers. Niet gestoord door kennis, inspireren we elkaar met verfrissende ideeën. Iets wat jouw merk en/of product helder maakt en meer zichtbaarheid creëert.