Nyhed Reduced price! Dzus Knappen Flush Hoved med Fjedre Dzus Skruer, Spartler Quick Release Dzus, Dzus Skruer Forstør

Dzus Knappen Flush Hoved med Fjedre Dzus Skruer, Spartler Quick Release Dzus, Dzus Skruer

kr300.74

Ny vare

Motobike Gøre Yamaha
Model Navn Universal
Materiale Type T6061 T6 aluminium
Mærke HUIHUANMAD
Element Type Dækker & Dekorative Lister

Dzus Knappen Flush Hoved med Fjedre Dzus Skruer ·Udskift din eksisterende fairing hardware med disse quick release skruer. ·Installation giver mulighed for hurtig fjernelse og udskiftning af skærme og karrosseridele. ·Brug for en bred vifte af applikationer, herunder aktie-eller eftermarkedet ABS stødfangere. ·En fantastisk tilføjelse til din cykel, hvis du har et panel, du kan fjerne ofte.Passer til: Alle modeller , CBR600 CBR900RR CBR1000 TZ125, TZ250 , TZ750 , FZR600 , FZR1000 , YZF R1 , YZF R6 , GSXR 600 , GSXR 750 , ZXR750 , ZXR1000 , ZX10 Pakken Indeholder: En Pakke (10) x 8mm Dzus Skruer, der Indeholder 20 x Nitter, 10 x Fastholde skiver, og 10 x Springs.Diameteren af tappen er 8mm, længde kf Stud er 7,5 mm.Længden er målt fra låse position til under Dzus hoved.Hvis din race beskyttelsesskærm er fremstillet af klud, som oprindelige, vil du har brug for 7,5 mm Studs.Ingen Installation Instruktion Bemærk: 1.Ingen Dokumenter, er derfor sandsynligvis ikke street lovligt i dit land. 2.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 3.Hvis du har nogen spørgsmål i denne transaktion, er du velkommen til at kontakte os direkte via EBAY-BESKED, før du efterlade nogle kommentarer, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed !!!

Professionel Installation Anbefales

Salgs-Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, er så nøjagtige som muligt på vores side.Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en grundig gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål inden budgivning. 1. Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. 2. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.Kontakt Os, Hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice stabe du velkommen til at kontakte os.Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål og løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.Åbningstider: Kina Tid, GMT+8:00 mandag - lørdag 8:00-18:00 Bemærk: 1.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 1 arbejdsdage for os at følge.Hvis du ikke modtager et svar fra os, bedes du tjekke din e-mail og sikrer at din postkasse ikke har nået fuld størrelse. 2.På grund af nogle ISP SPAM filter indstillinger, kan du ikke være i stand til at modtage vores svar, hvis du har problemer med at modtage vores e-mails, skal du muligvis bruge en anden e-mail-konto til at kontakte os. 3.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbne nogen tvist om Alipay.

Tags: hurtig skrue, Daytona 675, triumph tiger, bænk i badekar, motorcykel quick release, motorcykel race, bolt motorcykel, dzus, 800 tiger, honda race.

Skriv en anmeldelse

Dzus Knappen Flush Hoved med Fjedre Dzus Skruer, Spartler Quick Release Dzus, Dzus Skruer

Dzus Knappen Flush Hoved med Fjedre Dzus Skruer, Spartler Quick Release Dzus, Dzus Skruer

Dzus Knappen Flush Hoved med Fjedre Dzus Skruer ·Udskift din eksisterende fairing hardware med disse quick release skruer. ·Installation giver mulighed for hurtig fjernelse og udskiftning af skærme og karrosseridele. ·Brug for en bred vifte af applikationer, herunder aktie-eller eftermarkedet ABS stødfangere. ·En fantastisk tilføjelse

Relaterede varer