Slider

Want jij wil toch ook de juiste uitstraling hebben?

Branding is er niet alleen voor grote ondernemingen. Ook jij wil dat je website, je promotie en huisstijl uitstraalt wie jij bent zodat iedereen direct begrijpt wat ze aan jou hebben.

Met een merkstrategie zorgen we dat jouw branding helemaal jij is. Want jij vormt de basis van je onderneming. Er is niemand die zo is als jij en niemand die de dingen doet zoals jij dat doet. Dat unieke deel gaan we in de merkstrategie uitvergroten. Samen met zaken als je doelgroep, de markt, je concurrenten maken we jouw unieke positionering.

Wat komt er o.a. aan bod

  • Merkwaarde
  • Kernwaarde
  • Visie & Missie
  • Doelgroep
  • Unique Selling Point
  • Brandactivation

Hoe doen we dat

Na de gratis intake heb ik met jou een aantal sessies waarin we samen door middel van oefeningen datgene dat in jou zit naar buiten brengen. 

Na deze sessies ga ik aan de slag met alle informatie om na een paar weken bij je terug te komen met het brandings document en de Brand Life Circle. Die nemen we door en scherpen aan als dat nodig is. Het hele proces duurt ongeveer een maand.

Met dit document en de Brand Life Circle, die je aan de muur kunt hangen ter reminder, kun je serieuze slagen in je onderneming maken. Je hebt nog jaren plezier van dit document omdat het je guideline is voor alles wat je erna nog ontwikkeld.

Een merkstrategie heb je al voor € 4850,- ex BTW

 

Boost it!

Geen hele nieuwe merkstrategie nodig? Maar wel het gevoel dat het beter, spannender, scherper kan? 

Dan is de boost meer iets voor je; snel, concreet en met duidelijke adviezen waardoor je weer keihard op pad kan.

 

Concreet en bondig in vijf sessies een nieuwe uitstraling

Speciaal voor die drukke ‘doe het zelfster’ heb ik het coaching traject: positionering & branding'. In vijf sessies coach ik je naar een nieuwe identiteit.