Slider

Vertaal je persoonlijkheid naar pakkende content

De content kun je zien als de aankleding van jouw persoonlijkheid. Het draait om de tekst op je website en de posts die je plaatst op de sociale media. Waarom daar een hele contentstrategie voor maken? Omdat het best lastig kan zijn om precies dat te vertellen waarmee je jouw doelgroep raakt. Dat je content kunt verspreiden die persoonlijk is en je uit vage begrippen kan blijven. Daarnaast wil je misschien wel meer dan alleen plaatjes en tekst verspreiden.

Met een content strategie bepalen we welke content nou echt bij je past en wat je waar gaat verspreiden met welke frequentie. En wat het resultaat daarvan moet zijn zodat je kunt gaan sturen als dat resultaat niet behaald wordt.

 

Wat komt er o.a. aan bod

  • Doel
  • Positionering
  • Contentvorm en kanalen
  • Content pijlers
  • Contentkalender
  • Meetdoelen

Hoe doen we dat

We gaan door middel van je doelen de hoe dan, waar dan, waarmee dan bepalen. We doen dit met een paar brainstormsessies. Na die sessies werk ik alle informatie uit tot een document met daarbij de gratis contentkalender.

Met dit document kun je nog jaren voort omdat de cyclus zich steeds herhaalt; doelen bepalen, content vormen bepalen en kalenders vullen. 

Een contentstrategie heb je al voor € 4550, ex BTW

Boost it!

Geen hele nieuwe contentstrategie nodig? Maar wel het gevoel dat het beter, spannender, scherper kan? 

Dan is de boost meer iets voor je; snel, concreet en met duidelijke adviezen waardoor je weer keihard op pad kan.

Enkele sessie

Kan je het eigenlijk wel aan met 1 sessie? Eentje waarin je of wat concrete adviezen nodig hebt, of even wilt brainstormen? Neem dan contact op met me en dan maken we een afspraak