Slider

In no time weer de juiste content verspreiden!

Blijft het lastig om structuur te houden in je communicatie? Elke maand met gemak content te produceren, waardevol te blijven voor je doelgroep met de juiste teksten?  Wordt jij steeds overvallen door de waan van de dag waardoor het je niet goed lukt je sociale media bij te houden?

De Content Boost helpt je om precies die zaken voor eens en altijd op de rit te krijgen.

In èèn sessie van twee en een half uur gaan we orde op zaken stellen. We pakken precies die punten aan waar jij de meeste moeite mee hebt. Na de sessie kan jij direct enthousiast weer aan de slag.

Wat heb je aan  het eind van de sessie: 

  • In één sessie van 2,5 uur bepalen we wát je nou eigenlijk wilt communiceren aan wie en wat daar het resultaat van moet zijn.
  • We richten je communicatielijnen in zodat content maken en verspreiden gemakkelijker gaat en minder tijd kost.
  • Samen vullen we je mediaplanning in zodat je al doende gelijk leert hoe je dit eenvoudig kunt doen.

En verder...

Na drie weken hebben we een telefonische evaluatie van een half uur waarin we bespreken wat wel en niet lukt en ontvang je adviezen om de punten die minder goed gaan te verbeteren. 

Met de kosteloze mediaplanning, een document dat je erna kunt hergebruiken, en een flink aantal adviezen kun je na de sessies gelijk aan de slag om in minder tijd effectiever je aanbod te positioneren.

Èèn sessie van 2 uur content boosten krijg je voor € 295,- ex btw

Contentstrategie

Heb je toch het gevoel dat je meer nodig hebt dan een opfrisser, een boost? Kijk dan eens bij contentstrategie.

 

Brainrock

Misschien ben je toch meer een persoon die met anderen wil brainstormen. Speciaal daarvoor heb ik Brainrock voor je; met een kleine groep brainstormen over een campagne.