Slider

Concreet en bondig in vijf sessie naar een nieuwe uitstraling

Vrijwel alle onderneemsters beginnen vanuit het hart en dat gaat jaren goed. Maar er komt een punt dat je jas niet meer (bij je) past. Je onderneming is qua uitstraling, doelgroep, producten/diensten van buitenaf niet meegegroeid. Het is dus tijd om alles weer aan te lijnen en een geheel te maken, de juiste klanten aanspreken die horen bij waar je nu staat, je producten/diensten in de juiste taal neer te zetten. 

Speciaal voor jou, powervrouw, onderneemster die het graag snel en zelf wil doen gaan we concreet aan de slag met oefeningen. Met de gratis intake kijken we eerst goed naar jouw behoefte en doelen. In het coachingstraject leg ik extra focus op precies die punten maar blijf oog op het geheel houden.

Elke twee weken hebben we een sessie van twee uur, live of met zoom, waarin we met een aantal oefeningen aan de slag gaan. In de tijd ertussen voer jij thuis opdrachten uit. Een DIY maar dan samen en met alle steun en adviezen die je op koers houden.

De Sessies

Van buiten gebeurt er niks als we niet eerst naar binnen kijken. Gevoelsmatig weten we best wel veel over onszelf en waar we voor staan maar maak dat maar eens goed helder, en soms heb je ook nog een paar blinde vlekken. Dat lossen we op, samen met een paar oefeningen waardoor je achteraf denkt ‘ach ja natuurlijk’.  We kijken in deze sessie o.a. naar je kernwaarden en je archetypen zodat je een sterk merk kunt maken.

Oefeningen: De Kern - Archetype Test - Toekomstmuziek - Je diensten/producten

Resultaat: Jouw kernwaarden in drie woorden - Een sterk figuur van je maken - De Why en how - Wat jij oplost voor je doelgroep

Na de inzichten van de vorige sessie gaan we een verdiepingsslag maken. We maken de belofte die jij naar je doelgroep wilt maken, helder. Ook gaan we aan de slag met jouw missie en natuurlijk je visie. En je concurrenten gebruiken we als middel om jouw unique selling point en groeibehoefte haarscherp neer te zetten.

Oefeningen: Missie Composer - De Bergbeklimmer - De ladder - Concurrenten in beeld

Resultaat: Je brand promise en boodschap helder -  Wat jou zo uniek maakt - Door je concurrenten jouw kracht helder - Visie en Missie

Nu gaan we naar buiten; naar je doelgroep en je concurrenten. Met een paar oefeningen leggen we steeds meer verdieping aan in je doelgroep zodat je aan het einde precies weet tegen wie je straks communiceert.

Oefeningen: Moodboard - Relaties & Ambities - Persona 

Resultaat: Je hebt 1 persoon om tegen te communiceren ipv een (doel)groep 

Nu gaan we je aankleden met de look&feel. We weten nu wie jij bent en waar je voor staat en wie je aan wilt spreken. Dat gaan we vertalen naar beeld, kleur en tekst. En vullen we de zogeheten ‘Brand Life Circle’ in met alles wat we al weten waar je steeds op kunt terugvallen in je toekomstige activiteiten.

Oefeningen: Brand Life Circle - Moodboard

Resultaat: Totaal overzicht van je Brand - Inzicht in je look & feel

De laatste sessie, we zetten puntjes op alle I’s, lopen alles nog eens door zodat we zeker weten dat je doordrongen bent van je brand. We scherpen aan daar waar nodig is. Vanaf dit punt kijken we nog naar je communicatie en de strategie daarvan.

Oefeningen: Brand Life Circle aanscherpen en aanvullen - Vervolgacties bespreken

Resultaat: Het totaalplaatje van je Brand - Vervolgstappen om je brand te activeren

Hoe gaan we te werk

Na de gratis intake hebben we een duidelijk beeld gekregen wat er nodig is en waar we focus op moeten leggen. Ik stuur je een opdrachtbevestiging en na tekening en betaling maken we gelijk vijf afspraken.

Coaching traject branding van vijf sessies is € 945,- ex BTW 

Merkstrategie

Is een coachingstraject toch iets teveel werk voor je en heb je liever dat dit door volledig door mij gedaan wordt? Kies dan voor een merkstrategie.

Boost it!

Geen hele nieuwe merkstrategie nodig? Maar wel het gevoel dat het beter, spannender, scherper kan? 

Dan is de boost meer iets voor je; snel, concreet en met duidelijke adviezen waardoor je weer keihard op pad kan.