Slider

Kort, snel en krachtig aan de slag

Met de Brand Boost gaan we heel gericht aan de slag met precies die punten waar het bij jou niet lekker loopt. Want je kan het gevoel hebben dat iets net niet helemaal loopt. Dat je je doelgroep niet helder hebt, of dat je uitstraling niet helemaal meer klopt met wie je nu bent. Dat je je diensten  net niet helemaal helder over kan brengen. Je hebt dus gewoon een aantal kleine tweaks nodig om dàt eruit te halen wat er net niet uitkomt.

Hoe gaan we te werk

Na de gratis intake bepalen we wat jij precies nodig hebt. Vervolgens gaan we samen in twee sessies van twee uur precies die zaken aanpakken waar het bij jou niet lekker gaat. Met een aantal oefeningen gericht op jouw probleem zetten wie die punten weer scherp.

En verder

Na drie weken hebben we een telefonische evaluatie van een half uur waarin we bespreken wat wel en niet lukt en ontvang je adviezen om de punten die nog niet zo goed gaan te verbeteren.

Door de oefeningen en een flink aantal adviezen kun je na de sessies gelijk aan de slag en in minder tijd effectiever je aanbod positioneren. 

 

Twee sessie van 2 uur Brand boosten krijg je voor € 385,- ex btw

 

Coaching traject Branding

Het kan zijn dat je twee sessies te weinig vindt. Kijk dan eens bij het coachingstraject, deze heeft vijf sessies en jij blijft volledig aan het stuur.

 

Merkstrategie

Is een boost toch niet voldoende voor wat jij voor ogen hebt? Heb je het toch nodig dat alles goed onder de lope genomen wordt?  Kies dan voor een merkstrategie.