Slider

Ik help jou beter zichtbaar worden

Zodat je weer gevonden wordt, zodat je identiteit past bij je uitstraling. Door het totaalpakket van branding; de merkstrategie, focus op content, diverse workshops en tools. En altijd met het oog op jou en wat het beste bij je past.

Zeker onze generatie vrouwen vindt het lastig om zichzelf te promoten. Maar dat valt te leren en met de juiste hulp ben je er zo. Jezelf laten zien hoeft dus niet lastig te zijn en het is hartstikke belangrijk omdat iedereen dan direct weet wat ze aan je hebben en wat jij voor ze doen kan. Dat gaat niet als jij jezelf niet laat zien. 

Concreet en bondig in vijf sessies een nieuwe uitstraling

Speciaal voor die drukke ‘doe het zelfster’ heb ik het coaching traject: positionering & branding'.

Met de gratis intake kijken we goed naar jouw behoefte en doelen. In het coachingstraject  Elke twee weken hebben we een sessie, live of met zoom, waarin we met een aantal oefening aan de slag gaan. In de tijd ertussen voer jij thuis opdrachten uit. Een DIY maar dan samen en met alle steun en adviezen die je op koers houden.

Advies- of brainstorm sessie

Je hebt misschien geen heel traject nodig, je hebt een bepaald punt waar het blijft haperen en precies daar zou je wel eens een sessie voor willen. Dit kan met een coachingsessie, brainstormsessie of een advies uur. 

 

Brand Boost

Heb je het gevoel dat je uitstraling beter, spannender, leuker kan? Of heb je behoefte aan een vorm van APK waarbij je een boost krijgt om alles scherp te zetten.

Dan is de boost iets voor je; snel, concreet en met duidelijke adviezen waardoor je weer keihard op pad kan.

 

Content Boost

Heb je het gevoel dat je content aangescherpt of verbeterd kan worden zodat je jouw doelgroep beter raken kan? Of heb je hulp nodig bij het opzetten van een strategie?

Dan is de Content boost iets voor je; snel, concreet en met duidelijke adviezen waardoor je weer snel aan de slag kunt.

 

MERKSTRATEGIE

€ 4850,-

Duur: 4 tot 6 weken

Ik doe het werk

Je ontvangt de merkstrategie als document

Inclusief de Brand Life Circle

 

COACHING TRAJECT BRANDING

€ 950,-

Duur: 2,5 maanden

5 sessies van 2 uur

Jij doet het meeste werk dmv oefeningen

Ik coach en adviseer jou

*meest gekozen

BRAND BOOST

€ 385,-

Duur: 2 weken

2 sessies van 2 uur

Samen sparren we en krijg je oefeningen

 

LOSSE SESSIE

€ 190,-

Duur: 2 uur

Ik help jou met je belangrijkste struikelblok dmv brainstormen of advies

 

Merkstrategie

Branding is er niet alleen voor grote ondernemingen. Ook jij wilt dat je website, je promotie en huisstijl uitstraalt wie jij bent zodat iedereen direct begrijpt wat ze aan jou hebben. Met de merkstrategie halen we jouw unieke kern naar boven en bepalen we wie jouw ideale klant is zodat je eindelijk door hen gevonden wordt.

Contentstrategie

Je merk moet naast je logo en website een gezicht krijgen. Content dus. Content voor je website maar ook voor de sociale media. Met de contentstrategie ga ik met jou een koers en een route uitstippelen zodat je jouw doelgroep ook echt raakt en aan je binden kan.

Brand Academy

De Brand Academy is de plek waar je alles zelf kunt leren door middel van workshop en events. Het is ook de plek waar je diverse te downloaden materialen kan vinden om zelf aan de slag te gaan zoals: E-Books, whitepapers en how to's.

 BrainRock

Brainrock is een veilige speeltuin waar je ongeremd eindeloos kan brainstormen en fantaseren met 3 ondernemers. Niet gestoord door kennis, inspireren we elkaar met verfrissende ideeën. Iets wat jouw merk en/of product helder maakt en meer zichtbaarheid creëert.