Slider

Ken je dat? Dat je weer iets leuks wilt bedenken maar helemaal blanco en inspiratieloos bent? Dat het lastig is om in je eentje iets leuks voor je fans te verzinnen?

Hoe fijn zou het zijn om met een intiem groepje te kunnen brainstormen. En met dat groepje een geweldige actie te verzinnen ter promotie van je boek, je training vol te krijgen, je nieuwe spel, dienst, website of product verrassend, passend en effectief onder de aandacht te krijgen.

Dat kan bij BrainRock

Brainrock is een veilige speeltuin waar je ongeremd eindeloos kan brainstormen en fantaseren met 3 andere onderneemsters. Niet gestoord door kennis, inspireren we elkaar met verfrissende ideeën. Iets wat jouw merk en/of product helder maakt en meer zichtbaarheid creëert. Met andere onderneemsters, omdat iedereen eigen ideeën heeft over wat zou kunnen werken. Juist doordat we allemaal in een andere branche werken, vinden we nieuwe ideeën en verrassende inzichten.

Kennis delen tijdens èn na de Brainrock

Het is kennis delen omdat er altijd wel iemand is die al eens met een middel gewerkt heeft en jou hierin kan helpen. Na de brainstorm kun je lid worden van de besloten Facebook group, die helemaal is ingericht voor jou. We delen daar onze ervaringen, hoe de acties verlopen, waar je tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt en wat je ontdekt gedurende het proces.

Binnen het netwerk gericht zoeken naar de leukste en betaalbare oplossingen

Het is gericht omdat we bij elke bijeenkomst over 3 cases gaan brainstormen. Iedereen komt aan bod met haar case èn ontvang je de volgende voordelen:

  • doordat je met de groep over een andere case praat, ontwikkelt er zich voor jouw ogen iets dat jou weer helpt;
  • de tips voor de anderen zijn vaak ook tips voor jou;
  • omdat de groep zo klein is blijkt iedereen elkaar te willen helpen met het in contact brengen met iemand uit zijn/haar eigen netwerk;
  • je hebt er krachtige fans bij die je helpen met likes en shares.

Voor wie: voor iedereen die op een andere manier zijn case wilt uitwerken en gebruik wil maken van de kennis van anderen uit een andere branche.

Duur: 2 uur

Investering: € 55,- ex btw

Aankomende data

Door de Covid19 vindt er op dit moment geen Brainrock plaats, zodra lokaties weer opengaan en we weer met kleine groepen samen mogen zitten plan ik weer nieuwe data in.

 

Concreet en bondig in vijf sessies een nieuwe uitstraling

Speciaal voor die drukke ‘doe het zelfster’ heb ik het coaching traject: positionering & branding'. In vijf sessies coach ik je naar een nieuwe identiteit.

Boost it!

Heb je het gevoel dat je content beter, spannender, scherper kan? Maar heb je geen behoefte aan een hele strategie?

Dan is de boost iets voor je; snel, concreet en met duidelijke adviezen waardoor je weer keihard op pad kan.